Get to know me

photography - grapic design - hairartist

bor

Jag bor tillsammans med min sambo Daniel, vår son Elvin och chihuahua-taxen Hugo i en villa söder om stan på landet, ungefär tjugo minuter frånStockholm city.
 

min bakgrund

Jag driver en hår/skönhetssalong tillsammans med min syster (Salong Willarp). Är utbildad frisör och makeup artist i grunden och för mig är allt jag kan vara kreativ kring det som ger mig energi. Förutom fotot och hår gör även en hel del webbsidor och  grafisk design.

Frisör har jag varit sedan 2009 och intresset för fotograferingen har jag bärt med mig ett par år efter det. Jag insåg att kreativitet på olika sätt är en magisk kombination. Efter ett antal kurser på fotografiska som jag tog enbart för att jag ville lära mig mer så bestämde jag mig att utbilda mig på Berghs inom fotografi.

 

det här gör jag

Studion och salongen är mina favoritplatser. Båda belägna i Älta. Dagnara spenderar jag i salongen med mina kollegor där jag arbetar som frisör och makeup artist. Fantastiskt med kollegor som alltid är på att häjlpa till med makeup och hår under en fotografering om ett par extra händer skulle behövas. Annars spenderar jag mycket tid i studion eller ute på fotograferingar. Bästa av två världar att få vara kreativ i!
 

bästa

Magskratt, naturligt ljus, solen när den står lågt, kaffe och vår fjällstuga.
 

boka

Lättast är att fylla i formuläret här eller skriva ett DM till mig på instagram.

Studion

Älta industriområde